elektricien offertes

Elektricien offerte

Zoekt u een erkende en ervaren elektricien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons strenge selectieproces weten wij zeker dat alle aangesloten elektriciens kwaliteitswerk afleveren. Wij horen graag bij welke elektriciteitswerken wij u mogen assisteren.

Heeft u een vraag, of bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan snel het contactformulier op deze pagina in!

Werkzaam in heel Vlaanderen

Nieuwe zekeringkast nodig? Of wilt u hulp bij kleinere elektriciteitsklussen, zoals het aansluiten van een stopcontact? Door ons grote netwerk van elektriciens bestaat ons werkgebied uit heel Vlaanderen. Wij helpen u dus graag bij de uiteenlopende elektriciteitswerken.

Direct contact met een specialist


Keuring elektrische installatie

Is uw elektrische installatie in gebruik genomen voor 1 oktober 1981? Dan is het bij de verkoop van uw woning van belang dat u de elektrische installatie laat keuren. Zonder het keuringsverslag kan de verkoop namelijk niet door gaan. Het keuringsverslag mag zowel positief als negatief zijn. Een dergelijke keuring kost gemiddeld €125,-. Negatief resultaat? Dan moet u binnen 18 maand de installatie opnieuw laten keuren. De keuring mag niet door hetzelfde controlebureau worden uitgevoerd. Het is van belang dat u een ervaren en erkende elektricien de installatie laat updaten. Zo weet u zeker dat alles veilig en correct wordt aangesloten en dat u door de keuring komt.


algemene elektriciteitswerken offerteKleine en algemene elektriciteitswerken

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een elektricien alleen in te schakelen is bij herstellingen of grote klussen. Het tegendeel is echter waar, de elektriciens assisteren u namelijk ook graag bij het aansluiten van lampen of het vervangen van stopcontacten. Dergelijke kleine klussen kunnen, door onkunde, ook gevaarlijk zijn. Het is daarom verstandig dat u daarvoor een elektricien inschakelt. Tegenwoordig zijn elektriciens erg breed inzetbaar en helpen ze u ook bij bijvoorbeeld het aansluiten van domoticasystemen. Dit is het toepassen van elektronica in huis om het wooncomfort, de veiligheid of de energiezuinigheid te vergroten. Twijfelt u of een elektricien een bepaalde klus uitvoert? Neem dan contact op!

Ervaren en erkende elektriciens

Via ons netwerk komt u in contact met ervaren en erkende elektriciens uit uw regio. Het aanleggen of aansluiten van elektriciteit moet met uiterste precisie gebeuren. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van ons netwerk van ervaren en erkende elektriciens. U weet dan zeker dat u kwaliteitswerk krijgt. Daarnaast ontvang u garantie op de werkzaamheden en bent u verzekerd bij eventuele schade of brand. Door de brede dienstverlening kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing bieden. Vul dus snel het contactformulier in!Gratis offertes aanvragen