Elektriciteit leggen

Het zelf leggen van elektriciteit is een lastig karwei. Het is echter goed te doen voor een ervaren klusser. Ondergaat uw huis op dit moment een renovatie? Als uw elektra verouderd is dan is het vernieuwen van de elektra een goed idee. U vindt hier een stappenplan voor het aanleggen en vernieuwen van de elektra. Ziet u het aanleggen of vernieuwen tijdens een renovatie niet helemaal zitten? In dat geval is het inhuren van een elektricien erg verstandig. Jan Cools is een netwerk van erkende elektriciens. Via het contactformulier vraagt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Deze offertes vergelijkt u vervolgens zelf. We helpen u graag!
Domotica of traditionele elektra?

Bij een renovatie kunt u ervoor kiezen om domotica te leggen in plaats van traditionele elektra. Bij traditionele elektra staan alle componenten los van elkaar. Via een schakelaar doet u een licht aan en uit. Het is niet mogelijk om de functie van de schakelaar te veranderen, tenzij u compleet gaat renoveren. Domotica gaat net een stukje verder. Een schakelaar heeft verschillende toetsen en deze hebben allemaal een eigen functie. Zo is het instellen van een sfeer toets bijvoorbeeld mogelijk, waarbij de lichten worden gedimd en de gordijnen gesloten. Later is het mogelijk om de schakelaar een andere functie te geven. Daarnaast hebt u meer bedieningsopties, zoals het sluiten van de gordijnen via uw mobiel.

Prijs

De prijs van het aanleggen van elektriciteit hangt af van verschillende factoren. Een domotica installatie is bijvoorbeeld duurder dan traditionele elektra. Daarnaast zijn de hoeveelheid stopcontacten en de afwerking hiervan invloed op. De kosten voor het zelf aanleggen van elektriciteit in een woning van circa 200 m2 bedragen circa €2.000,-. Als u het aanleggen door een elektricien laat doen kunnen de kosten oplopen tot €5.000,-. Bij de renovatie van een oude woning moet u wellicht de gehele elektriciteit vernieuwen. De prijzen voor het vernieuwen van de elektriciteit tijdens een renovatie liggen hoger. Hierbij moet u namelijk rekening houden met extra werkzaamheden. Het vernieuwen van elektriciteit gedurende een renovatie kost gemiddeld tot €10.000,-. Elektricien gezocht? Op deze pagina leest u hoe u eenvoudig, snel en voordelig een elektrieker inschakelt!
Vraag vrijblijvend offertes aan

In de loop der jaren hebben we een groot netwerk van elektriciens in Vlaanderen opgebouwd.

Vrijblijvend contact
Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Ziet u het uitslijpen, plaatsen van dozen en het leggen van kabels niet helemaal zitten? Een onervaren klusser kan hiervoor het beste een elektricien inhuren. Als u een elektricien zoekt die u kan helpen bij het aanleggen van elektriciteit, dan zit u hier goed. Jan Cools is een netwerk van vakmannen op het gebied van elektriciteitswerken. Via het contactformulier neemt u eenvoudig en vrijblijvend contact op. Vervolgens kiest u de elektricien uit ons netwerk met de beste voorwaarden en de laagste prijzen. Wij helpen u graag bij het aanleggen of vernieuwen van de elektriciteit!

Gratis offertes vergelijken