Elektriciteit vernieuwen

Moet u de elektriciteit in uw woning vernieuwen? U wilt natuurlijk voorkomen dat uw familie onveilig is in huis. Een herkeuring is in sommige gevallen verplicht. Het renoveren van de elektriciteit is dan erg belangrijk. U vindt hier meer informatie over het leggen van elektriciteit. Hebt u hulp nodig tijdens de renovatie en het leggen van elektriciteit? Wij werken samen met vele elektriciens in Vlaanderen. Via het contactformulier op de offertepagina vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. De offertes vergelijkt u zelf waarna u de elektricien met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiest. We helpen u graag bij het leggen en de renovatie van elektriciteit!
Wanneer elektriciteit vernieuwen?

Is uw woning gebouwd voor 1981 en gaat u deze verkopen? U moet een verslag van de keuring kunnen voorleggen. U bent verplicht de elektriciteit te vernieuwen indien de installatie is afgekeurd. Daarnaast komt het voor dat oude woningen een elektrische installatie hebben die niet is geaard. Ook dan is het vernieuwen van de elektra nodig. U wilt natuurlijk beschermd zijn tegen elektrocutie- en brandgevaar. Bij het vernieuwen van de elektriciteit is het verstandig om aan de toekomst te denken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een domotica installatie? Maak tevens een plan waar u welke aansluitingen, stopcontacten en dergelijke in uw woning wenst.

Elektrische installatie

Een elektrische installatie bestaat uit vele verschillende componenten. Denk hierbij aan bedrading, stopcontacten, schakelaars, de verdeelkast en de aardlekschakelaar. Is de installatie in uw woning afgekeurd? Gedurende het renoveren van elektra wordt de verdeelkast vaak vervangen. Tegenwoordig worden veel meer apparaten gebruikt zoals een wasmachine en oven. Het kan zijn dat de verdeelkast hiervoor moet worden verzwaard met nieuwe groepen en nieuwe leidingen gelegd. Verlengkabels en meervoudige stekkerdozen worden zoveel mogelijk vermeden gedurende het renoveren. Bij woningen gebouwd voor 1981 komt het vaak voor dat een stopcontact verkeerd is gemonteerd. Ook deze worden vervangen en nieuwe elektrische bedrading wordt aangelegd.

Vraag vrijblijvend offertes aan

In de loop der jaren hebben we een groot netwerk van elektriciens in Vlaanderen opgebouwd.

Vrijblijvend contact
Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Is de elektriciteit in uw huis afgekeurd? Een herkeuring is verplicht, het zo snel mogelijk opnieuw laten leggen van de elektriciteit is dus belangrijk. Als u geen ervaring hebt met het leggen van elektra dan kunt u de renovatie het beste laten doen door een vakman. Wij zijn een netwerk van elektriciens met vele jaren ervaring in het vernieuwen van elektriciteit. Als u het contactformulier invult sturen wij u meerdere offertes van elektriciens in de buurt toe. De offertes vergelijkt u op basis van prijs en voorwaarden. Vervolgens kiest u zelf de vakman die bij u elektriciteit komt leggen!

Gratis offertes vergelijken

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar op de kosten!

Ja, stuur mij gratis offertes