elektricien Genk

Elektricien Genk

Heeft u een ervaren elektricien uit Genk nodig? Schakel een elektrieker in voor elektriciteitswerken zoals het aanleggen van nieuwe bedrading, aansluiten van verlichting en verleggen van stopcontacten. Op deze pagina leest u meer over de elektriciteitswerken van elektriciens, de mogelijkheden, een keuring en vertellen we u iets meer over de kosten.

Bij elektriciteitswerken is het verstandig om gebruik te maken van ervaren en erkende elektriciens. Zo voorkomt u onveilige situaties en heeft u garantie op de werkzaamheden. Vraag eenvoudig gratis en vrijblijvende offertes aan. U ontvangt dan spoedig maximaal zes offertes van elektriciens bij u uit de buurt. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar op de totaalprijs!
Voor al uw elektriciteitswerken

Het voordeel van ons netwerk van elektriciens uit Genk is dat er altijd een elektricien bij u in de buurt is voor elektriciteitswerken. Wilt u een nieuw stopcontact aansluiten? De meterkast verplaatsen? Nieuwe bedrading laten aanleggen of heeft u een keuring nodig? Dat is geen enkel probleem. Ook voor het aansluiten van een lamp, tuinverlichting en domotica is het mogelijk om een elektrieker uit Genk in te schakelen. Veiligheid is erg belangrijk bij elektriciteitswerken. Daarom zorgt de vakman altijd voor een veilige omgeving.

Schakel een elektrieker in voor:

  • Renoveren en herstellen van elektra
  • Leggen van elektriciteit
  • Vernieuwen en keuren van elektra
  • Vervangen van zekeringkasten en plaatsen aardlekschakelaar
  • Aansluiten van lampen en domotica
Renovatie en herstellingen

Renoveren van de elektriciteit is vaak nodig wanneer de elektrische installatie niet meer voldoet aan de huidige elektriciteitsbehoefte. Daarnaast is het ook zeer verstandig om verouderde bedrading te renoveren om problemen zoals kortsluiting te voorkomen. Het vernieuwen of renoveren van de bestaande installatie is dan van belang. De elektrieker voert een veiligheidsinspectie uit en informeert u over de mogelijkheden. Tijdens de veiligheidsinspectie wordt de aarding, draden en aardlekschakelaar gecontroleerd. Daarnaast bekijkt de elektrieker of de isolatie van de elektriciteitsdraden goed is en of de stopcontacten voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. Na de inspectie voert de elektrieker uit Genk de nodige herstellingen uit.

Dringend een elektrieker nodig?

Heeft u last van een stroomstoring? Of is er sprake van kortsluiting, maar weet u niet wat de oorzaak is? Dat is erg vervelend! U heeft dan een met spoed een elektrieker nodig om het probleem voor u op te lossen. Vul uw gegevens dan direct in op het offerteformulier in en geef duidelijk aan dat het om een spoedgeval gaat. Wij zorgen er dan voor dat één van de elektriciens uit Genk snel contact met u opneemt. U wordt gegarandeerd snel geholpen door ervaren elektriciens, zodat u geen last meer heeft van de kortsluiting of stroomuitval.

Direct offertes aanvragen
Elektriciteit leggen

Heeft u een nieuwe woning in Genk gekocht? Dan is het belangrijk dat u elektriciteit laat aanleggen zodat u stroom, internet en tv hebt. Samen met de vakman uit Genk bespreekt u uw wensen en eisen. Denk hierbij aan het aantal stopcontacten, de plek voor de tv-aansluiting en de lichtschakelaars. Er wordt aan de hand van uw wensen een elektriciteitsplan gemaakt. De vakman legt aan de hand van het plan leidingen om de elektriciteitskabels door te trekken. Daarna worden de aansluitingen voor de lampen en de stopcontact aangesloten. Als laatste zorgt de vakman ervoor dat alles op de juiste manier wordt verdeeld in de meterkast.

Elektriciteit vernieuwen

Is uw elektriciteitsnetwerk verouderd? Of wilt u graag meer groepen in de zekeringkast toevoegen? Laat uw elektriciteit dan vernieuwen door een professional. Veel zekeringkasten voldoen niet meer aan de huidige eisen. We krijgen er steeds meer apparaten bij. Door de zekeringkast uit te breiden is het mogelijk om deze apparaten beter te verdelen. Hierdoor voorkomt u kortsluiting. Een verouderd elektriciteitsnetwerk werkt niet alleen niet meer goed, maar is ook onveilig. Door de bekabeling te vernieuwen voorkomt u problemen. Het vernieuwen van de elektriciteit is niet eenvoudig. Schakel daarom een ervaren elektrieker in voor elektriciteitswerken. Dan weet u zeker dat alles perfect verloopt.

Heeft u een ervaren elektricien uit Genk nodig?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis en vrijblijvende offertes!

Offertes aanvragenUurloon elektricien

Overweegt u om een elektricien in te schakelen voor uw klus in Genk? Dan bent u vast benieuwd naar het gemiddelde uurloon van een elektricien. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de elektricien. Het uurtarief voor een beginnend elektricien zonder veel ervaring is gemiddeld €25,-. Een elektrieker met meer ervaring kost gemiddeld tussen de €30,- en de €40,- per uur. Liever een elektricien met veel ervaring? Houd dan rekening met een gemiddelde prijs tussen de €40,- en de €50,- per uur. Naast het uurtarief worden er vaak ook nog voorrijkosten gerekend en kosten voor het benodigde materiaal. Soms is het mogelijk om een totaalprijs af te spreken, dit is vooral aantrekkelijk voor grote projecten. Vraag gratis diverse offertes aan en bespaar op de kosten.

Tabel: uurloon elektricien

Arbeidsloon (per uur)* Hoeveel ervaring?
Vanaf €25,- per uur Beginnend elektricien
Tussen €30,- en €35,- per uur Elektricien met gemiddelde ervaring
Tussen €40,- en €50,- per uur Zeer ervaren elektrieker

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar het exacte tarief? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
Elektrieker nodig voor elektriciteitswerken in Genk?

Vind de beste specialist. Vraag gratis offertes aan en bespaar tot 25%!

Vrijblijvende offertes

elektriciens Genk

Elektriciens in de buurt

Wij zijn een netwerk van elektriciens in heel Vlaanderen. Maak gebruik van onze gratis service en u vindt eenvoudig een elektricien bij u uit de buurt. Hierdoor bespaart op de voorrijkosten en de elektricien is snel aanwezig in het geval van spoed. De aangesloten bedrijven worden geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. De voordelen:

  • U ontvangt snel een aantal offertes met scherpe prijzen.
  • U hoeft niet zelf bedrijven op te bellen om te informeren naar de prijs.
  • Lage of zelfs geen voorrijkosten met een elektricien uit uw regio.


elektriciteitswerken Genk

Snel en makkelijk elektriciens vergelijken

Vergelijk snel en eenvoudig elektriciens uit ons netwerk in Genk. Ons netwerk bestaat uit ervaren elektriciens. Zo weet u zeker dat u kwaliteitswerk krijgt. Ontvang gratis tot maximaal zes offertes die u zelf kunt vergelijken. Zo vind u de elektricien die het beste bij uw project past. Wilt u nieuwe elektriciteit laten leggen? Of alles gereed maken voor de keuring? De elektriciens uit ons netwerk voeren graag de elektriciteitswerken voor u uit! Voor kleine elektriciteitswerken zoals een extra aardlekschakelaar of overspanningsbeveiliging, tot grote elektriciteitswerken zoals tuinverlichting.

Gratis offertes aanvragenGratis offertes