elektricien Asse

Elektricien Asse

Hulp nodig van een ervaren elektricien uit Asse voor het leggen, aansluiten of vernieuwen van elektriciteit? Of wilt u graag tuinverlichting leggen? Schakel een elektrieker in voor algemene elektriciteitswerken. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, de prijs en het uurtarief van een elektricien. Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan gratis en vrijblijvend offertes van elektriciens uit de buurt. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar op de totaalprijs! Maak gebruik van een erkend elektrieker. U bent dan verzekerd dat het leggen en aansluiten veilig gebeurd. Daarnaast heeft u garantie op de werkzaamheden.

Elektricien gezocht? Vergelijk offertes & bespaar!

 • Vind een geschikte elektricien in Asse
 • Vergelijk eenvoudig offertes van elektriciens in de buurt
 • Offertes aanvragen, zonder enige verplichting


Welke elektriciteitswerken in Asse?

De elektriciens uit ons netwerk staan voor alle algemene elektriciteitswerken voor u klaar. Van grote klussen zoals het vernieuwen van elektra en het leggen van elektriciteit, tot kleine elektriciteitswerken zoals het installeren van een nieuwe wandcontactdoos.

Het is verstandig om een elektricien in de buurt in te schakelen voor algemene en kleine elektriciteitswerken. Elektriciens zorgen daarnaast voor een veilige werkomgeving. Veiligheid is niet alleen belangrijk tijdens de werkzaamheden, maar ook voor daarna.

Voorbeelden van elektriciteitswerken:

 • Renovatie en herstel van elektra.
 • Vernieuwen en keuring van elektriciteit.
 • Vervangen en uitbreiden van de meterkast.

 • Leggen van elektriciteitskabels.
 • Beveiliging en automatisatie.
 • Aansluiten van o.a. lampen en domotica.


Navigeer op deze pagina naar:Wat kost een elektricien?

U bent vast nieuwsgierig naar het gemiddelde uurloon van een elektricien uit Asse. Het uurtarief wordt bepaald door de ervaring die de elektrieker heeft. Voor beginnende elektriciens betaalt u gemiddeld een uurloon vanaf €25,-. Wilt u liever een elektricien met iets meer ervaring? Dan ligt het uurtarief tussen €30,- en €35,-. Voor een zeer ervaren elektrieker betaalt u een uurloon tussen €40,- en €50,-.

Houd ook rekening met andere kosten.

Naast het uurloon rekenen elektriciens ook voorrijkosten en kostprijs voor het materiaal dat de elektrieker nodig heeft. Bij een grote renovatie is het voordeling om in plaats van een uurtarief vooral een vaste totaalprijs met de elektrieker af te spreken.

Uurtarief elektricien: 2024

Arbeidsloon 2024* Hoeveel ervaring?
Vanaf €25,- per uur Beginnend elektricien
Tussen €30,- en €35,- per uur Elektricien met gemiddelde ervaring
Tussen €40,- en €50,- per uur Zeer ervaren elektrieker

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar het exacte tarief? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Lees hier meer over de prijzen van elektriekers.Benieuwd naar de exacte prijzen?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes ontvangenelektriciteit vernieuwen in Asse

Een elektrieker voor renovatie en herstellingen

Bent u bezig met een renovatieproject? Een erkende elektrieker brengt uw huis in Asse weer elektrisch in orde. We gebruiken tegenwoordig veel elektronische apparaten in huis. Daarom is het belangrijk dat u ook een moderne elektriciteitsinstallatie in huis heeft. Een moderne stoppenkast is veel veiliger en u voorkomt overbelasting.

Twijfelt u of uw installatie nog veilig is?

Laat een elektrieker dan een veiligheidsinspectie doen van uw elektriciteitsinstallatie. De elektricien zorgt zo nodig voor extra beveiligingen, het vervangen of vernieuwen van de zekeringskast. Hij let bij de renovatie op de bedrading, de aardlekschakelaar en de differentieelschakelaar. Ook checkt hij of uw stopcontacten nog in orde zijn.


Elektriciteit vernieuwen Asse

Bij een verouderd elektriciteitsnetwerk is het vernieuwen van de elektriciteit een verstandige keuze. Een verouderde installatie en bedrading werken vaak niet meer goed, waardoor het systeem niet meer veilig is. Met het vernieuwen van de elektriciteit voorkomt u kortsluiting en de kans op brandgevaar.

We gebruiken tegenwoordig steeds meer apparaten die allemaal op het netwerk aangesloten worden. Elektriciens breiden bij het vernieuwen uw zekeringskast uit met meer groepen of verdelen de apparaten beter over de groepen. Zo weet u zeker dat uw systeem na het vernieuwen toekomstbestendig is!Elektricien nodig voor renovatie of herstellingen?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijkenVervangen van een zekeringkast

Heeft u een negatieve keuring gekregen bij de verkoop van uw woning in Asse? Of wilt u graag meer groepen in de zekeringkast toevoegen? Elektriciens in de buurt helpen u graag bij het vernieuwen van uw installatie en elektriciteit.

Vooral bij oudere woningen voldoet de zekeringkast niet meer aan de huidige wetgeving. Elektriciens lossen negatieve punten van het keuringsverslag snel en effectief op. Is uw meterkast erg verouderd? Schakel dan een elektrieker in voor het vernieuwen van de installatie. Met het vernieuwen voorkomt u gevaarlijke situatie en geniet u jarenlang veilig van uw elektriciteit.

Waarom een elektrieker inschakelen?

We gebruiken steeds meer elektronische apparaten in huis. Een goed werkende elektriciteitsinstallatie is daarom onmisbaar in iedere woning. Een niet goed werkend systeem geeft vaak storingen of kortsluiting, wat altijd erg vervelend is. Schakel daarom voor algemene en kleine elektriciteitswerken een professionele elektricien in.

Met een onderhoudselektricien bent u verzekerd van bekwame en snelle hulp, waarmee u storingen en andere problemen voorkomt. U profiteert van de volgende voordelen:

 • De veiligheid van uw elektronische installatie is gegarandeerd.
 • U bent verzekerd van correct aansluiten.
 • Voorkom kortsluiting of brand met een vakkundig elektricien.
 • Algemene en kleine elektriciteitswerken voert een elektricien snel uit.
 • Een elektrieker werkt alle bedrading netjes weg.

elektriciteit aansluiten in Asse

Elektriciens voor uw aansluiting & installatie

Wilt u graag stroompunten in uw tuin of in een nieuwe uitbouw laten leggen? Of heeft u een nieuwbouwwoning in Asse gekocht? Dan heeft u een uitbreiding van uw elektriciteitsinstallatie nodig, of zelf een nieuwe installatie. Schakel voor het installeren van uw systeem altijd een ervaren elektrieker in. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en de kostprijs van het aansluiten van een elektriciteitssysteem.


Elektriciteit leggen Asse

Laat u een nieuwe woning bouwen in Asse? Dan ontkomt u er niet aan om een elektriciteitsnetwerk aan te leggen. U wilt natuurlijk wel stroom, internet en tv hebben in uw nieuwe huis. Maak een lijstje met uw wensen en eisen. Vraag uzelf bijvoorbeeld af hoeveel stopcontacten u graag wilt, waar de kabelaansluiting geplaatst moet worden en het aantal lichtschakelaars.

Aan de hand van uw wensen en eisen wordt er dan een elektriciteitsplan gemaakt. Het is ook mogelijk om nieuwe elektriciteit aan te leggen als u bijvoorbeeld meer stopcontacten wilt laten leggen. Elektriciens zorgen voor nieuwe bedrading, de meterkast en overspanningsbeveiliging, plaats de stopcontacten en werkt alles netjes af.Besparen op de kosten van de elektricien?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis en vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangenUitbreiden van elektrische installatie

Heeft u net een veranda aan laten bouwen en wilt u deze van stroompunten voorzien? Of wilt u uw tuinhuis verlichten? Dan is een uitbreiding van uw elektriciteitssysteem nodig. Een elektrieker legt de bekabeling voor u aan en zorgt voor het installeren in de meterkast. Hij weet of u een extra groep in de meterkast nodig heeft en hoeveel stroompunten er maximaal aangesloten kunnen worden.

Aardingspen plaatsen

Bij het vernieuwen van de meterkast, of een complete renovatie is het van belang dat de elektricien een nieuwe aardingspen plaatst. Deze aardingspen zorgt dat aardlekstroom (door kortsluiting) afgevoerd kan worden in de grond. Zo wordt u nooit geëlektrocuteerd.

De elektrieker plaatst de aardingspen in uw tuin of oprit. Deze pen maakt vervolgens verbinding met de aardingsonderbreker in uw woning. De spreidingsweerstand van de aardingspen mag maximaal 30 ohm bedragen. Deze weerstand wordt door een onafhankelijk bureau gecheckt tijdens de keuring. Elektriciens helpen u graag bij het leggen van de aardingspen. Wij raden u dus aan dat u deze algemene elektriciteitswerken uitbesteedt en niet er zelf mee bezig gaat.

Meterkast aansluiten

De meterkast is de plek waar uw elektriciteitsverbruik gemeten wordt, maar het ook de plek waar alle groepen op het stroomnet zijn aangesloten. In de meterkast wordt de elektriciteit verdeeld over de verschillende groepen. Het aansluiten van de meterkast is zeer specialistisch werk. Schakel altijd een vakbekwaam elektricien in, zodat u zeker weet dat u uw elektriciteitssysteem veilig in gebruikt neemt.

Wat kost het aansluiten van elektriciteit?

Wilt u uw tuinhuis van stroompunten voorzien? Of wilt u de elektriciteit in uw woonkamer laten vernieuwen? In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kostprijzen van het aansluiten van elektriciteit. Het is lastig om een exacte prijs te geven, omdat deze van vele factoren afhankelijk zijn, zoals het uurloon.

Wat betaalt u voor elektriciteit in uw tuinhuis?

In de prijstabel ziet u dat de kostprijs daarvan gemiddeld €450,- zijn. Wilt u stroompunten aanleggen in uw woonkamer? Daar betaalt u gemiddeld €550,- voor. Voor het leggen van elektriciteit in een nieuwe woning moet u rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €3.700,-.

Elektriciteit aansluiten kosten 2024

Soort project Gemiddelde prijs * Bijzonderheden
Elektriciteit aansluiten
Complete woning €3.700,- Aanleggen van elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast en het aansluiten van een aardlekschakelaar.
Tuinhuis €450,- Elektriciteit buiten de woning.
Woonkamer €550,- Voornamelijk verlichting en thermostaat.
Keuken / badkamer €825,- Verlichting en zwaardere apparatuur op krachtstroom.
Veranda €950,- Grenzend aan huis, schakelaars in woning en aansluiting voor zware apparatuur voor bijvoorbeeld een buitenkeuken.
Overige projecten
Meterkast aansluiten €360,- tot €880,- De prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van het aantal groepen en de fase van de meterkast.
Aarding €200,- Een standaard aarding, inclusief materiaal en aansluitkosten.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

algemene elektriciteitswerken Asse

Algemene elektriciteitswerken van een elektricien

Onder algemene elektriciteitswerken worden allerlei kleine en middelgrote klussen geschaard. Vaak gaat het om herstellingen, installaties en aansluitingen. Het leggen van verlichting of het plaatsen van schakelaar voor uw tuinlampen of lampen in huis behoren tot algemene elektriciteitswerken. Elektriciens helpen u ook met het plaatsen van wisselschakelaar. Hieronder leest u meer over algemene elektriciteitswerken.


Verlichting in huis

Een goed verlichtingsplan verhoogt u wooncomfort. Door een plan op te stellen met een elektricien weet u zeker dat alle ruimtes zoals de woonkamer en de keuken op de juiste manier verlicht worden. Verlichting zorgt er niet alleen voor dat u uw woning kunt verlichten, maar is ook belangrijk voor uw veiligheid. Bijvoorbeeld door een lamp bij de voor- en achterdeur te plaatsen en LED-verlichting op de trap.

Een elektricien helpt u graag met het maken van een verlichtingsplan, het leggen en het wegwerken van de stroomdraden. Moeten er nieuwe lichtschakelaars aangelegd worden? Ook dat is voor elektriciens geen probleem.Elektricien nodig voor elektriciteitswerken in Asse?

Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvende offertes van elektriciens uit uw regio!

Gratis offertes ontvangenTuinverlichting aanleggen

Het aansluiten van tuinverlichting vereist een andere aanpak dan verlichting in uw woning in Asse. Zo is het belangrijk dat de elektriciteitskabels geschikt zijn voor buiten gebruik en tegen water kunnen. Meestal worden de kabels diep in de grond weggewerkt door een elektricien. Daarnaast zorgt de elektrotechnicus ervoor dat de aansluitingen waterdicht zijn. Hierdoor voorkomen elektriciens problemen zoals kortsluiting.

Moet er nog een wandcontactdoos buiten aangelegd worden? Of moet er een verbinding gemaakt worden voor de tuinverlichting op het elektriciteitsnetwerk? Dat is voor elektriciens geen probleem. Schakel een elektricien uit Asse in en u bent verzekerd van het beste resultaat.

Wisselschakelaar plaatsen

In hotels komt u ze vaak tegen: wisselschakelaars. Deze schakelaars worden daarom ook wel hotelschakelaars genoemd. Met wisselschakelaars bedient u een lamp vanaf twee of meer plekken. Voor overloopverlichting is het bijvoorbeeld handig zowel beneden bij de trap als boven een schakelaar te hebben.

Vergelijk gratis de prijsopgaven op basis van kostprijs en aanbod en vind zo gemakkelijk een betaalbare elektricien! De offerteservice is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet zeker dat u niet te veel betaalt voor algemene en kleine elektriciteitswerken!

Omdat twee schakelaars moeten samenwerken, is het installeren van wisselschakelaars een precieze klus. Elektriciens weten precies hoe de schakelaar op de juiste stroomdraden aangesloten moeten worden.

Wat kost het aansluiten van verlichting?

Wilt u verlichting laten aanleggen in uw nieuwbouwwoning in Asse? Of heeft uw net gerenoveerde badkamer nog moderne verlichting nodig? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de kosten. Het is lastig om exacte prijzen te geven, omdat deze van vele factoren afhankelijk zijn, zoals het aantal lichtpunten dat u wilt en het uurtarief van de elektricien. In de volgende prijstabel vindt u daarom gemiddelde prijzen.

Wat kost verlichting in uw badkamer?

In de tabel ziet u dat badkamerverlichting tussen €130,- en €250,- kost. Wilt u uw complete nieuwbouwwoning voorzien van verlichting? Dan moet u rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €1.600,- tot €1.900,-.

Verlichting aansluiten kosten 2024

Plaats van verlichting Gemiddelde kostprijs* Informatie
Volledige woning €1.600,- tot €1.900,- 9 tot 16 lichtpunten
Keuken €440,- tot €560,- 3 tot 4 lichtpunten
Woonkamer €380,- tot €580,- 2 tot 4 lichtpunten
Gang €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Slaapkamer €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Badkamer €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Buitenverlichting €80,- tot €270,- Gemiddelde kostprijs voor een standaard verdeling van het aantal lichtpunten.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

Databekabeling plaatsen

We hebben steeds meer apparaten die zijn aangesloten op het datanetwerk. Bijvoorbeeld de tv en de telefoon, maar ook lampen en rolluiken. Het is dus belangrijk dat de databekabeling hiervoor geschikt is en voldoet aan de huidige eisen.

Is uw databekabeling verouderd?

Laat dan nieuwe bekabeling aanleggen door een elektrotechnicus uit Asse. U weet dan zeker dat alle apparaten aangesloten kunnen worden en dat u snel internet heeft. Geen goede internetverbinding op de eerste verdieping of op de zolder? Installeer dan extra databekabeling en een tweede router, zodat u ook boven een werkende draadloze verbinding heeft.

Differentieelschakelaar aansluiten

Elektrocutie en brand zijn twee vreselijke gebeurtenissen die worden voorkomen door de differentieelschakelaar. Deze schakelaar staat ook wel als een aardlekschakelaar bekend. Wanneer er verliesstroom optreedt, maakt de differentieelschakelaar de elektriciteitssysteem spanningsloos.

Hoe voorkomt een aardlekschakelaar verliesstroom?

De schakelaar meet hoeveel stroom er binnenkomt en weer terugstroomt. Stroomt er meer elektriciteit in dat eruit gaat? Dan is er sprake van verliesstroom, voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat dat kortsluiting heeft. De differentieelschakelaar schakelt de hele groepenkast dan binnen maximaal 0,2 seconden uit. Daarmee wordt voorkomen dat apparaten onder spanning komen te staan. Elektriciens uit Asse gebruiken twee varianten: de 30mA voor vochtige ruimtes en de 300mA differentieelschakelaar voor overige ruimtes.

Elektriciens voeren alles volgens de voorschriften van het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) uit. U mag bijvoorbeeld maximaal vier groepen aan één differentieelschakelaar koppelen.

Overspanningsbeveiliging

Naast een aardlekschakelaar zorgt de overspanningsbeveiliging er ook voor dat u uw elektriciteitssysteem veilig gebruikt. Vooral als u een duur domoticasysteem heeft of een kantoor met tientallen computers, is een overspanningsbeveiliging nodig. Zoals de naam al aangeeft, beschermt een overspanningsbeveiliging uw apparaat tegen hoge spanningsverschillen. Deze verschillen ontstaan bijvoorbeeld wanneer de bliksem in of dichtbij uw huis of kantoor in Asse inslaat. Dat gebeurt vaker dan u denkt: tot wel 50.000 keer per jaar!

Wat doet een overspanningsbeveiliging?

Als er sprake is van grote piekspanningen, brengt een overspanningsafleider deze terug naar een veilig niveau. Daarmee wordt overbelasting van uw apparaten voorkomen, die anders direct defect zouden zijn.

kleine elektriciteitswerken Asse

Kleine elektriciteitswerken

Werkt één van uw stopcontacten niet meer? Of wilt u voor uw eigen gemoedsrust een intercomsysteem met camera bij uw voordeur laten plaatsen? Ook voor kleine elektriciteitswerken doet u een beroep op elektriciens. Denk hierbij aan het vervangen en plaatsen van inbouwstopcontacten of het leggen van een dimknop voor de plafondlamp boven uw zithoek. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van kleine elektriciteitswerken en de kosten.


Stopcontact aansluiten

Stopcontacten zijn door uw hele huis in Asse te vinden, maar vaak is het zo dat er net op de plek waar u één nodig heeft precies geen wandcontactdoos zit. Daar breng een elektricien graag verandering in. Elektriciens helpen u graag met het plaatsen van een extra wandcontactdoos. Gaat het om het vernieuwen van de bestaande, verouderde stopcontacten? Ook het vervangen en vernieuwen van stopcontacten voert een elektrieker graag voor u uit. Uiteraard houdt een vakkundig elektrieker rekening met alle voorschriften.

U moet uitgaan van een gemiddelde kostprijs tussen €30,- en €125,- exclusief uurtarief.


Vergelijk de prijsoffertes op basis van prijs en voorwaarden op uw gemak thuis. Zo kiest u eenvoudig de beste elektrotechnicus en betaalt u niet te veel. Deze offerteservice is geheel gratis en zonder verplichtingen, u zit dus nergens aan vast!

Kleine elektriciteitswerken in Asse?

Vergelijk offertes van elektriciens uit uw regio & bespaar.

Gratis offertes vergelijkenDeurbel plaatsen

Werkt uw deurbel niet meer en weet u niet wanneer er iemand voor uw deur staat? Een elektricien sluit probleemloos een nieuwe deurbel aan, draadloos of juist met draad. Veel mensen in Asse kiezen niet voor een standaard deurbel, maar voor een intercomsysteem. Met een camerafunctie weet u precies wie er voor de deur staat, zonder dat u daarvoor de deur hoeft te openen.

Een standaard deurbel kost gemiddeld maximaal €65,- en een intercom maximaal €250,-, exclusief uurloon.48

Deelnemende elektriciens


1319

Aanvragen behandeld


1101

Uitgevoerde opdrachten


7

Jaar ervaring


Lamp aansluiten

Heeft u een nieuwe eetkamerset gekocht en hangt de plafondlamp niet meer precies boven de eettafel? Of weet u niet hoe u uw nieuwe plafondlamp in de woonkamer moet aansluiten op de elektriciteit? Het monteren van lampen kan een lastig klusje zijn. Elektriciens weten precies welke handelingen nodig zijn en installeren naar wens ook direct een dimknop zodat u zelf de lichtsterkte van uw sfeerverlichting aanpast.

Houd rekening met een gemiddelde prijs tussen €3,50 en €12,50, exclusief uurloon.

Kosten kleine elektriciteitswerken

Wilt u een elektricien inschakelen voor het plaatsen van een intercomsysteem met camerafunctie? Of wilt u graag een extra wandcontactdoos boven het aanrecht laten plaatsen? In de volgende prijstabel vindt u gemiddelde kosten voor deze kleine elektriciteitswerken. Het is lastig exacte prijzen te geven, omdat deze afhankelijk zijn van vele factoren.

Wat kost het plaatsen van een wandcontactdoos?

In de tabel ziet u dat de prijs voor een nieuwe wandcontactdoos gemiddelde tussen €70,- en €125,- ligt. Een dimknop kost tussen €5,- en €12,- en een intercom met camera tussen €150,- tot €250,-. Deze prijzen zijn exclusief het uurloon van elektriciens, dat tussen €45,- en €60,- ligt.

Wat kosten kleine elektriciteitswerken 2024?

Kleine elektriciteitswerken Gemiddelde kostprijs*
Stopcontact
Plaatsen van een inbouwstopcontact €70,- tot €125,-
Vervangen van een stopcontact €30,- tot €50,-
Stopcontact in meterkast plaatsen €50,- tot €65,-
Deurbel
Draadloze of bedrade deurbel €15,- tot €65,-
Intercom zonder camera €25,- tot €75,-
Intercom met camera €150,- tot €250,-
Installatiekosten per uur €45,- tot €60,-
Lamp plaatsen
Dimknop €5,- tot €12,-
Aan-uit knop €3,50 tot €12,50
Uurtarief elektrieker €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. Voor exacte prijzen vraagt u via het offerteformulier kosteloos offertes aan.

domotica laten aansluiten door elektrieker

Beveiliging en automatisatie

Wist u dat er tegenwoordig veel mogelijkheden zijn om uw leven in huis gemakkelijker en veiliger te maken? Met domotica wordt huisautomatisering bedoeld. Denk hierbij aan het op afstand openen van uw tuinafsluiting, of het regelen van uw thermostaat terwijl u niet thuis bent. Tegenwoordig wordt de besturing van domotica-apparaten meestal via een app op uw smartphone geregeld. Hieronder leest u meer over domoticasystemen en daarbij horende beveiliging.


Domotica aansluiten

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is het toepassen van elektronica om allerlei processen te automatiseren. Voorbeelden van domotica? Op afstand, via uw smartphone, de verwarming of uw koffieautomaat bedienen. Met een domoticasysteem draagt u allereerst bij aan uw woongemak, maar daarnaast bespaart u er ook energie mee en verhoogt u uw eigen veiligheid.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verhoog de beveiliging van uw woning en tuin met een automatisch tuinhek of laat een alarmsysteem aanleggen. De elektricien uit Asse informeert en adviseert u over de mogelijkheden. Daarnaast helpt de ervaren elektricien u bij het leggen, aansluiten of vernieuwen van domotica.Elektricien nodig voor beveiliging of automatisatie?

Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangenKosten domotica

Vroeger was domotica een luxeproduct omdat het bijna onbetaalbaar was. De afgelopen jaren is de prijs echter behoorlijk gezakt waardoor domotica nu goed betaalbaar is. De besturing is met een app op uw smartphone ook erg gemakkelijk. Zo bestuurt u zelfs uw verwarming als u niet thuis bent.

Wat kost een domotica installatie?

Om uw gehele elektriciteitssysteem te automatiseren moet u rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €3.850,-. Wilt u daarnaast nog extra’s? Het koppelen van de verwarming heeft een meerprijs van gemiddeld €900,- en een audiosysteem kost €2.000,- meer. In de volgende prijstabel vindt u meer richtprijzen.

Domotica aansluiten kosten 2024

Soort systeem Gemiddelde prijs* Waar zijn de kosten uit opgebouwd?
Elektrische installatie met domotica €3.850,- Geautomatiseerde elektrische installatie met stopcontacten, tv-distributiepunten en datastopcontacten en extra’s in de zekeringkast.
Extra opties
Verwarming koppelen + €900,- Verwarming gekoppeld aan domotica systeem.
Alarm integreren + €1.500,- Alarm geïntegreerd.
Audio + €2.000,- Audio installatie gekoppeld aan domotica systeem.

*Let op: dit is een gemiddelde prijs. Er wordt uitgegaan van een standaard woning met drie slaapkamers of in domoticatermen: een huis met 10 zones en 14 lichtkringen. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan.

Parlofonie en videofonie

Wilt u toegangscontrole in uw huis in Asse? Dan is parlofonie of videofonie een goede optie. Vanaf een veilige afstand beantwoordt u oproepen en opent u de deur of poort.

Wilt u naast spraak ook beeld? Overweeg dan videofonie in plaats van parlofonie. De ingebouwde camera resulteert in nog meer veiligheid. Is er iets gebeurd? Dan kunt u bij een uitgebreide videofoon de opgeslagen beelden zelfs terugkijken. Het is daarnaast handig dat u achteraf kan kijken wie er bij u heeft aangebeld. De erkende elektricien uit Asse adviseert u graag over de mogelijkheden. Vooral voor de iets oudere mensen wordt videofonie erg gewaardeerd. Een elektricien uit ons netwerk kan de systemen leggen, plaatsen of vernieuwen.

Tuinbeveiliging met een tuinpoort

Moet u ’s ochtends altijd eerst het tuinhek openen, voordat u kunt vertrekken? Met een geautomatiseerde tuinpoort opent en sluit u de tuinafsluiting gemakkelijk, vanuit huis of vanuit de auto.

Vergeet u ’s avonds vaak de tuinpoort te sluiten?

Ook ’s ochtends is het vervelend om eerst de poort te moeten openen, voordat u kunt vertrekken. Met domotica is dit ook niet meer nodig. Met een handzender of met een app op uw smartphone opent of sluit u de tuinpoort met één druk op de knop. Combineer voor extra gemak de automatische toegangspoort met parlofoon of videofoon, zodat u precies weet wie er bij u aanbelt.

Alarmsystemen en camerabewaking

Wist u dat u ook de beveiliging van uw woning kunt vergroten met domotica? Domotica kent eindeloze mogelijkheden voor het beveiligen van woningen. Een alarmsysteem schrikt potentiële dieven niet alleen af, maar het voorkomt ook dat ongewenste personen uw woning binnenkomen.

Wat gebeurt er bij een alarm?

Er gaat bijvoorbeeld een sirene af, of de deuren worden automatisch afgesloten. Wilt u zelf graag op de hoogte gehouden worden? Dan krijgt bijvoorbeeld een sms. Wilt u nog meer zekerheid? Sluit dat uw alarmsysteem aan op een externe centrale. U beveiligt uw woning niet alleen tegen diefstand, maar ook tegen brand met een automatisch blussysteem.

Keuring

Wilt u uw woning in Asse verkopen en is deze voor 1 oktober 1981 gebouwd? Of heeft u een woning gekocht met een afgekeurd elektriciteitssysteem? Dat is het wettelijk verplicht een elektriciteitskeuring te laten doen. Eén op de drie branden in België ontstaat door elektronische mankementen. Vanwege de veiligheid is daarom een keuring eens in de 25 jaar verplicht, maar daartussen ook verstandig.


Hoe werkt een keuring van de elektrische installatie?


Elektriciteitskeuring

Is uw elektriciteitsinstallatie toe aan een keuring? Een goede voorbereiding is belangrijk om een negatieve keuring te voorkomen. Laat uw woning daarom tijdig toekomstklaar maken door een elektricien uit Asse. Hij voegt zo nodig een extra groep toe of vervangt de aardlekschakelaar. Laat de voorbereiding altijd door een erkende elektricien uitvoeren. Dan beschikt u ook over de benodigde documenten tijdens de keuring: een ééndraadsschema, een situatieschema en de EAN-code. Een keuring kost tussen €125,- en €175,- en is 25 jaar geldig.

Wilt u meer informatie?

Kijk op belgium.be of op vlaanderen.be om meer te lezen over wanneer een keuring verplicht is, en waar uw installatie aan moet voldoen.

Keuring elektriciteit 2024

Keuring Gemiddelde kosten*
Elektrische installatie €125,- tot €175,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Voor exacte prijzen van een keuring, vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

Dringend een elektrieker in Asse nodig?

Heeft u last van een stroomstoring of kortsluiting en dringend een elektrieker nodig? Een stroomstoring is erg vervelend, het is belangrijk een elektrieker het probleem snel verhelpt. Vul direct uw gegevens in op het offerteformulier, vertel wat er aan de hand is en geeft duidelijk aan dat het om een spoedgeval gaat. Na het versturen wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door verschillende elektriciens uit Asse.

elektriciens in de buurt van Asse

Elektriciens in de buurt?

Het voordeel van de offerteservice is dat u snel en eenvoudig een betaalbare elektricien uit Asse vindt. Bovendien betaalt u geen of minimale voorrijkosten wanneer u elektriciens in de buurt inschakelt.

Heeft u een elektricien en wilt u meer informatie over hoe u voordelig en eenvoudig een elektricien vindt? Lees dan meer informatie op de pagina elektricien gezocht.

Vul uw gegevens in op het offerteformulier en u ontvangt snel meerdere prijsoffertes van elektriciens bij u in de buurt. Door te vergelijken, krijgt u snel inzicht in de prijs van algemene elektriciteitswerken in Asse. Zo kiest u zelf de elektricien met de beste deal!

Recent aangevraagde offertes

Vervangen van een zekeringkast in Vilvoorde
Elektriciteit vernieuwen in Leuven
Elektriciteit leggen in Dilbeek
Aardingspen plaatsen in Halle
Meterkast aansluiten in Grimbergen
Tuinverlichting laten aanleggen in Sint-Pieters-Leeuw
Databekabeling plaatsen in Tienen
Overspanningsbeveiliging plaatsen in Zaventem
Stopcontact aansluiten in Asse
Domotica aansluiten in Aarschot

Elektriciens Asse? Gratis offertes vergelijken!

Heeft u hulp nodig bij de voorbereiding van de keuring of bij het leggen van elektriciteit? Of zoekt u een ervaren elektrieker voor het leggen van bekabeling of de installatie van de meterkast? Zoek niet verder en vul snel uw gegevens in op het offerteformulier.

Ook wanneer u vragen heeft, vult u het formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk gratis offertes van elektriciens in de buurt. Vergelijk en kies zelf de elektricien met de beste deal! Deze service is geheel gratis en vrijblijvend!Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!

Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 329 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes90%

  • Prijzen92%

  • Snelheid83%

  • Algemene beoordeling88%
Gratis offertes vergelijken