elektricien in Tienen

Elektricien Tienen

Hulp nodig van een ervaren elektricien uit Tienen voor het leggen, aansluiten of vernieuwen van elektriciteit? Of wilt u graag tuinverlichting aansluiten? Schakel een elektrieker in voor de elektriciteitswerken. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de kosten.

Maak gebruik van een erkend elektrieker. U bent dan verzekerd dat het leggen en aansluiten veilig gebeurd. Daarnaast heeft u garantie op de werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul het offerteformulier in en u ontvangt snel een aantal gratis en vrijblijvende offertes van elektriciens uit uw omgeving. Vergelijk en bespaar tot 25% op de elektriciteitswerken!
Voor al uw elektriciteitswerken

De elektriciens uit ons netwerk staan voor alle elektriciteitswerken voor u klaar. Van grote klussen zoals het renoveren van elektra en het leggen van elektriciteit, tot kleine elektriciteitswerken zoals het aansluiten van een nieuw stopcontact. Het is verstandig om een elektricien in te schakelen voor elektriciteitswerken. Elektriciens zorgen daarnaast voor een veilige werkomgeving. Veiligheid is niet alleen belangrijk tijdens de werkzaamheden, maar ook daarna. Een elektrieker voor:

  • de renovatie en herstel van elektra;
  • het leggen van elektriciteit;
  • vernieuwing en keuring van elektra;
  • het vervangen van een zekeringkast en plaatsen van een aardlekschakelaar;
  • het aansluiten van verlichting en domotica.
Renovatie en herstellingen

Bent u bezig met een renovatieproject? Onze erkende elektrieker brengt uw huis in Tienen weer elektrisch in orde. Tegenwoordig zijn er immers veel elektrische apparaten in huis. Om te voldoen aan deze verhoogde elektriciteitsbehoefte is het van belang dat u een moderne installatie in huis heeft. Zo’n zekeringkast is veel veiliger en u voorkomt overbelasting. Laat bij twijfel in ieder geval een elektrieker een veiligheidsinspectie doen van de elektriciteitswerken. Eventueel zorgt de elektricien voor extra beveiligingen of het vernieuwen van de zekeringkast. De elektricien let op de bedrading, de aarding en de aardlekschakelaren. Daarnaast checkt hij of de stopcontacten in orde zijn. Zo is uw installatie in Tienen toekomstklaar.

Dringend een elektrieker nodig?

Heeft u met spoed een elektrieker nodig? Bijvoorbeeld door een stroomstoring of door kortsluiting? Vul dan direct het offerteformulier in. Vul uw gegevens in op het formulier, vertel wat er aan de hand is en geef duidelijk aan dat het om een spoedgeval gaat. Na het versturen wordt er zo snel mogelijk contact met u gelegd door elektriciens bij u in de buurt. Een stroomstoring is erg vervelend, het is belangrijk dat er snel een elektricien bij u langs komt om het probleem te verhelpen. Door ons uitgebreide netwerk is een elektricien altijd snel aanwezig.

Direct offertes aanvragen
Elektriciteit leggen

Laat u een nieuwe woning bouwen in Tienen? Dan ontkomt u er niet aan om een elektriciteitsnetwerk aan te leggen. U wilt natuurlijk wel stroom, internet en tv hebben in uw nieuwe huis. Maak een lijstje met uw wensen en eisen. Vraag uzelf bijvoorbeeld af hoeveel stopcontacten u graag wilt, waar de tv-aansluiting geplaatst moet worden en het aantal lichtschakelaars. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt er dan een elektriciteitsplan gemaakt. Het is ook mogelijk om nieuwe elektriciteit aan te leggen als u bijvoorbeeld meer stopcontacten wilt laten plaatsen. Elektriciens zorgen voor nieuwe bedrading, de meterkast en overspanningsbeveiliging, plaats de stopcontacten en werkt alles netjes af.

Elektriciteit vernieuwen

Het vernieuwen van de elektriciteit is een verstandige keuze bij een verouderd elektriciteitsnetwerk. Een verouderde elektrische installatie en bedrading werkt vaak niet meer goed en is daarnaast niet meer veilig. Voorkom ook kortsluiting en verminder de kans op brandgevaar door de elektriciteit te vernieuwen. We krijgen steeds meer apparaten die op het netwerk aangesloten worden. Breidt de zekeringkast daarom uit met meer groepen. Door de apparaten efficiënt en op de juiste manier over de meterkast te verdelen voorkom je problemen zoals kortsluiting. Schakel altijd ervaren elektriciens in voor het vernieuwen!

Ervaren elektrieker in Tienen nodig?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis en vrijblijvende offertes!

Offertes aanvragenUurloon elektricien

U wilt vast een beeld hebben van het gemiddelde uurloon van een elektricien uit Tienen. Het uurtarief ligt gemiddeld tussen de €25,- en €50,-. Het uurtarief wordt voornamelijk bepaald door de ervaring die de elektrieker heeft. Voor een zeer ervaren elektricien betaalt u meer dan voor een beginnend elektricien. In de prijstabel vindt u meer gemiddelde prijzen. Naast het uurtarief moet u ook rekening houden met andere kosten. Denk hierbij aan de voorrijkosten en het benodigde materiaal bij de elektrawerkzaamheden. Een lager uurtarief betekent dus niet direct dat de totaalprijs ook lager is. Bij een grote renovatie is het verstandig om van tevoren een totaalprijs af te spreken voor de elektriciteitswerken, dan komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Tabel: uurloon elektricien

Arbeidsloon (per uur)* Hoeveel ervaring?
Vanaf €25,- per uur Beginnend elektricien
Tussen €30,- en €35,- per uur Elektricien met gemiddelde ervaring
Tussen €40,- en €50,- per uur Zeer ervaren elektrieker

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar het exacte tarief? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
Elektricien nodig voor elektriciteitswerken?

Vraag gratis offertes aan en bespaar op de totaalprijs!

Vrijblijvende offertes

elektriciens in Tienen

Elektriciens in de buurt

Ons netwerk bestaat uit vele elektriciens uit heel Vlaanderen. Voordeel van onze gratis service is dat u snel en eenvoudig een elektricien vindt. Door ons uitgebreide netwerk hoeft u niet lang te wachten tot u geholpen wordt, er is altijd een vakman bij u in de regio. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service vinden wij erg belangrijk. De voordelen van onze service:

  • Gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen.
  • Lage of geen voorrijkosten omdat er altijd een elektricien bij u in de buurt is.
  • Snel een elektrieker beschikbaar.


elektriciteitswerken Tienen

Snel en makkelijk elektriciens vergelijken

Vergelijk snel en gemakkelijk elektriciens uit ons netwerk in Tienen. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk op basis van prijs, aanbod en voorwaarden. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt en altijd de elektrieker kiest die het beste bij uw elektriciteitswerken past. Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u maximaal zes offertes. Geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer u vragen heeft kunt u het offerteformulier invullen. Hulp nodig bij het leggen van elektriciteit of de voorbereiding van de keuring? Of wilt u het leggen van bekabeling of de installatie van de meterkast uitbesteden? Vul dan snel het offerteformulier in en bespaar op uw elektriciteitswerken!

Gratis offertes aanvragenGratis offertes