elektricien Evergem

Elektricien Evergem

Heeft u een ervaren elektricien uit Evergem nodig? Schakel een elektrieker in voor elektriciteitswerken zoals het leggen van nieuwe bedrading, aansluiten van verlichting en leggen van stopcontacten. Op deze pagina leest u meer over de elektriciteitswerken van elektriciens, de mogelijkheden, een keuring en vertellen we u iets meer over de kosten. Besparen op de kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan spoedig maximaal zes offertes van elektriciens bij u uit de buurt. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar op de totaalprijs! Bij algemene en kleine elektriciteitswerken is het verstandig om gebruik te maken van ervaren en erkende elektriciens. Zo voorkomt u onveilige situaties en heeft u garantie op de werkzaamheden.

Elektricien gezocht? Vergelijk offertes & bespaar!

 • Offertes aanvragen, zonder enige verplichting
 • Vergelijk eenvoudig offertes van elektriciens in de buurt
 • Vind een geschikte elektricien in Evergem


Welke elektriciteitswerken in Evergem?

Het voordeel van ons netwerk van elektriciens uit Evergem is dat er altijd een elektricien bij u in de buurt is voor algemene elektriciteitswerken.

Wilt u een nieuwe wandcontactdoos monteren? De meterkast verplaatsen? Nieuwe bedrading laten leggen of heeft u een keuring nodig? Dat is geen enkel probleem. Ook voor het installeren van lampen, vernieuwen van tuinverlichting en domotica is het mogelijk om een elektrieker uit Evergem in te schakelen. Veiligheid is erg belangrijk bij elektriciteitswerken. Daarom zorgt de elektricien altijd voor een veilige omgeving.

Voorbeelden van elektriciteitswerken:

 • Renovatie en herstel van elektra.
 • Vernieuwen en keuring van elektra.
 • Vervangen en uitbreiden van de meterkast.

 • Leggen van elektriciteitskabels.
 • Beveiliging en automatisatie.
 • Aansluiten van lampen en domotica.


Navigeer op deze pagina naar:Wat kost een elektricien?

Overweegt u een elektricien in te schakelen voor uw klus in Evergem? Dan bent u vast benieuwd naar het gemiddelde uurloon van elektriciens. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de elektricien. Zo betaalt u voor een beginner een uurloon vanaf €25,-. Een elektrieker met meer ervaring kost gemiddeld tussen de €30,- en de €40,- per uur. Liever een elektricien met veel ervaring? Houd dan rekening met een gemiddeld uurloon tussen de €40,- en de €50,-.

Waar moet u meer op letten?

Naast het uurtarief rekenen elektriciens ook voorrijkosten en kosten voor het benodigde materiaal. Laat u een grote klus uitvoeren? Dan is het voordeling om in plaats van een uurloon vooraf een totaalprijs af te spreken.

Uurtarief elektricien: 2024

Arbeidsloon 2024* Hoeveel ervaring?
Vanaf €25,- per uur Beginnend elektricien
Tussen €30,- en €35,- per uur Elektricien met gemiddelde ervaring
Tussen €40,- en €50,- per uur Zeer ervaren elektrieker

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar het exacte tarief? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Lees hier meer over de prijzen van elektriekers.Benieuwd naar de exacte prijzen?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes ontvangenelektriciteit vernieuwen Evergem

Een elektrieker voor renovatie en herstellingen

Vernieuwen van de elektriciteit is vaak nodig wanneer de elektronische installatie niet meer voldoet aan de huidige elektriciteitsbehoefte. Daarnaast is het ook zeer verstandig om verouderde bedrading te vernieuwen om problemen zoals kortsluiting te voorkomen. Het vernieuwen of renoveren van de bestaande installatie is dan van belang.

De elektrieker voert voor het vernieuwen een veiligheidsinspectie uit en informeert u over de mogelijkheden. Tijdens de veiligheidsinspectie controleren elektriciens de aarding, draden en aardlekschakelaar. Daarnaast bekijkt de elektrieker of de isolatie van de elektriciteitsdraden goed is en of de stopcontacten voldoen aan de huidige kwaliteitseisen. Na de inspectie voert de elektricien uit Evergem de nodige herstellingen uit.


Elektriciteit vernieuwen Evergem

Is uw elektriciteitsnetwerk verouderd? Of wilt u graag meer groepen in de meterkast toevoegen? Laat uw elektriciteit dan vernieuwen door erkende elektriciens. Veel zekeringkasten voldoen niet meer aan de huidige eisen.

We krijgen er steeds meer apparaten bij.

Door de meterkast uit te breiden is het mogelijk om deze apparaten beter te verdelen. Hierdoor voorkomt u kortsluiting. Een verouderd elektriciteitsnetwerk werkt niet alleen niet meer goed, maar is ook onveilig. Door de bekabeling te vernieuwen voorkomt u problemen. Het vernieuwen van de elektriciteit is niet eenvoudig. Schakel daarom een ervaren elektrieker in voor algemene en kleine elektriciteitswerken. Dan weet u zeker dat het vernieuwen perfect verloopt.Besparen op de kosten van een elektricien?

Vraag kosteloos prijsopgaven aan via het offerteformulier. Vergelijk de offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijkenVervangen van een zekeringkast

Bij woningen die gebouwd zijn voor oktober 1981 is de verkoop een keurig verplicht. Bijna altijd voldoet de installatie niet meer aan de huidige wetgeving. Het vernieuwen en vervangen van de zekeringkast is vaak nodig. Ook als u uw oudere woning niet verkoopt, is het vernieuwen van de oude meterkast verstandig. U voorkomt met het vernieuwen overbelasting en gevaarlijke situaties. Heeft u nog een meterkast met oude stoppen? Ook dan is vernieuwen aan te raden, omwille van de veiligheid. Laat bij twijfel uw installatie controleren door een bekwaam elektrieker uit Evergem.

Waarom een elektrieker inschakelen?

Een goed werkende elektronische installatie is onmisbaar in iedere woning in Evergem. Storingen en kortsluiting zijn dan ook erg vervelende problemen, die altijd op een ongelegen moment komen. Schakel daarom voor algemene en kleine elektriciteitswerken een vakkundig elektricien in voor bekwame en veilige hulp. Het vernieuwen van het elektriciteitssysteem voorkomt storingen en andere problemen.

De grootste voordelen van een elektricien zijn:

 • U bent verzekerd van een juiste instelling.
 • Voorkom brand of kortsluiting met een vakkundig elektricien.
 • Uw elektriciteitsproblemen zijn direct verholpen.
 • Een elektrieker werkt alle bedrading netjes weg.
 • De veiligheid van uw elektronische installatie is gegarandeerd.

elektriciteit aansluiten Evergem

Elektriciens voor uw aansluiting & installatie

Heeft u een nieuwe woning in Evergem gekocht? Of wilt u stroompunten hebben in uw tuinhuis? Dan heeft u een nieuwe elektronische installatie nodig, of een uitbreiding ervan. Schakel altijd een professioneel elektrieker in. Bij het leggen van elektriciteitsaansluitingen komt namelijk veel kijken. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden en de kostprijs van het leggen van elektriciteit en wat elektricien voor u betekenen.


Elektriciteit leggen Evergem

Heeft u een nieuwe woning in Evergem gekocht? Dan is het belangrijk dat u elektriciteit laat aanleggen zodat u stroom, internet en tv hebt. Samen met de elektricien uit Evergem bespreekt u uw wensen en eisen. Denk hierbij aan het aantal stopcontacten, de plek voor de kabelaansluiting en de lichtschakelaars. Er wordt aan de hand van uw wensen een elektriciteitsplan (inclusief eendraadschema) gemaakt.

De elektricien legt aan de hand van het plan leidingen om de elektriciteitskabels door te trekken. Daarna worden de aansluitingen voor de lampen en de wandcontactdoos aangesloten. Als laatste zorgt de elektricien ervoor dat alles op de juiste manier wordt verdeeld in de meterkast.Elektricien nodig voor het aanleggen & aansluiten van elektriciteit?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt gratis en vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangenUitbreiden van elektrische installatie

Heeft u uw woning recentelijk uitgebreid met bijvoorbeeld een uitbouw? Of bent u van plan dit binnenkort te doen? Dan is een uitbreiding van uw elektronische installatie nodig. Zo legt een elektrieker probleemloos een of meerdere extra groepen aan. Hij weet precies hoeveel stroompunten er op een groep aangesloten mogen worden, en houdt de veiligheid van uw meterkast in de gaten.

Aardingspen plaatsen

Een aardingspen zorgt ervoor dat aardlekstroom via de aarde afgevoerd kan worden. Als er kortsluiting plaatsvindt zorgt de aardingspen ervoor dat u nooit wordt geëlektrocuteerd. Een goede aarding is dus essentieel bij veilige elektriciteitswerken.

De aardingspen wordt door de elektrieker in de grond van uw tuin geplaatst en maakt verbinding met de aardingsonderbreker van uw woning in Evergem. Een aardingspen is gemiddeld 1,5 meter lang. De maximale spreidingsweerstand mag 30 ohm bedragen. Dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijk keuringsbureau. Bij een renovatie van de elektriciteitswerken, of het vernieuwen van de meterkast is het van belang dat de elektricien een nieuwe aardingspen gaat plaatsen.

Meterkast aansluiten

De meterkast is, zoals de naam al aangeeft, de plek waar uw verbruik van elektriciteit gemeten wordt. Maar het is ook de plaats waar de stroom verdeeld wordt over verschillende groepen in uw woning. U begrijp dat het aansluiten van de meterkast een specialistische klus is, die vanwege de veiligheid best door een vakbekwaam elektricien uitgevoerd wordt.

Wat kost het aansluiten van elektriciteit?

Wilt u na een renovatie elektriciteit laten leggen in uw woning in Evergem? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de kostprijs van deze klus. De kostprijs is afhankelijk van vele factoren, zoals het uurloon. Daardoor is het lastig om een exacte kostprijs te geven. In de prijstabel hieronder vindt u daarom gemiddelde totaalprijzen van het leggen van elektriciteit.

Wat zijn de kosten?

Het vernieuwen van elektriciteit in een complete woning kost gemiddeld €3.700,-. Wilt u stroompunten op uw veranda? De prijs daarvan is €950,-. Wilt u een elektricien de meterkast laten aansluiten? Dat kost u tussen €360,- en €880,-, afhankelijk van het aantal groepen. In de prijstabel vindt u meer richtprijzen voor het leggen van elektriciteit.

Elektriciteit aansluiten kosten 2024

Soort project Gemiddelde prijs * Bijzonderheden
Elektriciteit aansluiten
Complete woning €3.700,- Aanleggen van elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast en het aansluiten van een aardlekschakelaar.
Tuinhuis €450,- Elektriciteit buiten de woning.
Woonkamer €550,- Voornamelijk verlichting en thermostaat.
Keuken / badkamer €825,- Verlichting en zwaardere apparatuur op krachtstroom.
Veranda €950,- Grenzend aan huis, schakelaars in woning en aansluiting voor zware apparatuur voor bijvoorbeeld een buitenkeuken.
Overige projecten
Meterkast aansluiten €360,- tot €880,- De prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van het aantal groepen en de fase van de meterkast.
Aarding €200,- Een standaard aarding, inclusief materiaal en aansluitkosten.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

elektriciteitswerken Evergem

Algemene elektriciteitswerken van een elektricien

Onder algemene elektriciteitswerken worden allerlei elektriciteitswerken verstaan. Meestal gaat het bij deze algemene werken om aansluitingen, herstellingen of installaties. Denk hierbij aan het leggen van verlichting bij een renovatie, of het plaatsen van schakelaars voor lampen binnen of in uw tuin. Ook het plaatsen van een wisselschakelaar valt onder algemene elektriciteitswerken. Hieronder leest u meer over algemene elektriciteitswerken en de kostprijzen.


Verlichting in huis

We hebben vaak meer verlichting dan we in eerste instantie denken. Lampen zijn niet alleen belangrijk om in het donker te kunnen zien, maar bepalen ook voor een groot gedeelte de sfeer in huis. Plaats bijvoorbeeld LED lampen op de trap voor meer veiligheid, of sluit plafondlampen aan in de woonkamer. Vaak moet er bedrading verlegd worden voor het vervangen.

Elektriciens uit Evergem zijn u graag van dienst om de verlichting aan te sluiten. Zij zorgen ervoor dat de bedrading naar de juiste plek geleid worden, werkt de kabels weg en sluit de lampen aan op de lichtschakelaar.Elektricien nodig voor algemene elektriciteitswerken?

Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangenTuinverlichting aanleggen

Het leggen en aansluiten van tuinverlichting is niet zo eenvoudig. Ten eerste is het belangrijk dat de elektriciteitskabels geschikt zijn voor buiten en bestand zijn tegen water. Ten tweede moet de aansluiting waterdicht zijn, anders heeft u kans op kortsluiting. Tot slot moeten er kabels vanuit het huis aangelegd worden om de tuinlampen van elektriciteit te voorzien.

Door een elektrieker in te schakelen voor deze algemene elektriciteitswerken bent u verzekerd van een goed resultaat. De elektriciteitskabels worden bijvoorbeeld diep in de grond geplaatst en alle aansluitingen zijn waterdicht. Voorkom ook kortsluiting en laat de tuinverlichting door een erkend elektricien aanleggen.

Wisselschakelaar plaatsen

Wilt u een lamp vanaf twee plaatsen bedienen? Dan heeft u een wisselschakelaar nodig. Deze schakelaar wordt ook wel de hotelschakelaar genoemd. Omdat twee schakelaars moeten samenwerken, is het monteren van een wisselschakelaar een precieze klus.

Een professioneel elektricien heeft de juiste materialen en ruime ervaring om wisselschakelaars op de juiste plek aan te sluiten op verschillende stroomdraden.

Wat kost het aansluiten van verlichting?

Wilt u verlichting laten aanleggen in uw nieuwbouwwoning in Evergem? Of heeft u de keuken gerenoveerd en wilt u daar lichtpunten laten leggen? In onderstaande prijstabel vindt u gemiddelde kostprijzen voor deze klus van elektriciens. Het is lastig om exacte totaalprijzen te geven, omdat die van vele factoren afhankelijk zijn, zoals het uurtarief.

Hoeveel lichtpunten wilt u?

Het aantal lichtpunten bepaalt mede de prijs van de verlichting. Zo betaalt u voor 3 tot 4 lichtpunten in de keuken een kostprijs tussen €440,- en €560,- Wilt u lichtpunten in de badkamer laten aanleggen? De kostprijzen daarvan liggen tussen €130,- en €250,-. Of wilt u elektriciens lichtpunten laten leggen in een nieuwbouwwoning? De prijzen daarvan liggen tussen €1.600,- en €1.900,-.

Verlichting aansluiten kosten 2024

Plaats van verlichting Gemiddelde kostprijs* Informatie
Volledige woning €1.600,- tot €1.900,- 9 tot 16 lichtpunten
Keuken €440,- tot €560,- 3 tot 4 lichtpunten
Woonkamer €380,- tot €580,- 2 tot 4 lichtpunten
Gang €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Slaapkamer €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Badkamer €130,- tot €250,- 1 tot 2 lichtpunten
Buitenverlichting €80,- tot €270,- Gemiddelde kostprijs voor een standaard verdeling van het aantal lichtpunten.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief materiaal, montage en btw. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

Databekabeling plaatsen

Tegenwoordig krijgen we steeds meer apparaten die aangesloten worden op een draadloos netwerk. Een goed datanetwerk met de juiste databekabeling is daarom belangrijk. We stellen steeds hogere eisen aan de verbinding en toegankelijkheid.

De elektricien gebruikt speciale databekabeling om ervoor te zorgen dat u snel internet heeft en interactieve televisie heeft. Laat een elektromonteur bijvoorbeeld databekabeling en een tweede router boven aanleggen, zodat u ook op de zolder een goede draadloze verbinding heeft. Laat uw verouderde of niet goed werkende bekabeling vervangen door een erkend elektricien uit Evergem voor het beste resultaat.

Differentieelschakelaar aansluiten

Een differentieelschakelaar, ook verliesstroomschakelaar of aardlekschakelaar genoemd, detecteert stroomlekken en voorkomt brand of elektrocutie. Is er ergens een stroomlek? Dan wordt de stroomtoevoer van de stroomkring meteen verbroken. In droge ruimtes is een aardlekschakelaar van 300mA (milliampère) voldoende.

Gaat het om een vochtige ruimte of toestellen die in contact kunnen komen met vocht? Dan is een gevoelige differentieelschakelaar van 30mA nodig. Het is verstandig om voor het verbinden van de schakelaar een elektromonteur uit Evergem in te schakelen.

Elektriciens voeren alles volgens de voorschriften van het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) uit. U mag bijvoorbeeld maximaal vier groepen aan één differentieelschakelaar koppelen.

Overspanningsbeveiliging

De overspanningsbeveiliging voorkomt beschadigingen aan uw elektronische apparatuur bij hoge spanningsverschillen. Deze spanningsverschillen ontstaan als de bliksem inslaat in (de buurt van) uw woning of bedrijfspand in Evergem. Dat gebeurt vaker dan u denkt: tot wel 50.000 blikseminslagen per jaar. Het is dan erg zonde als al uw elektronische apparaten kapotgaan. De kosten van de opgelopen schade lopen al snel hoog op.

Hoe werkt zo’n overspanningsbeveiliging?

De overspanningsafleiders van de overspanningsbeveiliging brengen hoge piekspanningen terug naar een veilig niveau en voorkomen zo overbelasting. Natuurlijk kunt u zich ook goed verzekeren. De gevolgschade is echter groot als u waardevolle gegevens kwijtraakt van uw computers of dagenlang zonder stroom zit.

kleine elektriciteitswerken Evergem

Kleine elektriciteitswerken

Een goede en veilige elektriciteitsinstallatie is onmisbaar in iedere woning. Werkt een van uw stopcontacten niet meer? Of wilt u graag een dimknop voor de lampen boven uw eettafel? Ook voor kleine elektriciteitswerken doet u een beroep op een elektricien. Denk hierbij het vervangen en plaatsen van inbouwstopcontacten, het repareren van uw deurbel of het installeren van verlichting. Hieronder leest u meer over kleine elektriciteitswerken.


Stopcontact aansluiten

Iedereen kent het wel: er is net een wandcontactdoos te weinig in huis. Of de huidige stopcontacten zitten op een onlogische plek. De elektricien uit Evergem helpt u graag bij het leggen en monteren van de nieuwe stopcontacten.

De elektrotechnicus bepaalt samen met u of u een horizontale of verticale plaatsing wilt. Wilt u dus twee stopcontacten naast elkaar of boven elkaar? Ook het combineren van een wandcontactdoos met een schakelaar is een optie. Vervolgens tekent de elektrieker de plek af waar hij de wandcontactdoos gaat inbouwen. Vervolgens bepalen elektriciens of er nog voldoende capaciteit over is in de huidige stroomkring. De wandcontactdoos wordt vervolgens geplaatst en aangesloten. Gaat het alleen om het vervangen van een oude wandcontactdoos bij een renovatie? Ook dan helpt de elektricien u graag.

U moet uitgaan van een gemiddelde kostprijs tussen €30,- en €125,- exclusief het uurtarief.Kleine elektriciteitswerken in Evergem?

Vergelijk offertes van elektriciens uit uw regio & bespaar.

Gratis offertes vergelijkenDeurbel plaatsen

Doet uw deurbel het niet meer? Veel mensen in Evergem kiezen er dan voor om een intercom te plaatsen. Een intercom is met en zonder camera mogelijk. Veel mensen kiezen voor hun gemoedsrust voor een camerasysteem. Met de camera ziet u op afstand wie er bij u voor de deur staat. Maar ook een standaard deurbel sluiten elektriciens voor u aan, bedraad of juist draadloos.

Een intercom kost gemiddeld maximaal €250,- en een standaard deurbel maximaal €65,-, exclusief uurloon.48

Deelnemende elektriciens


1319

Aanvragen behandeld


1101

Uitgevoerde opdrachten


7

Jaar ervaring


Lamp aansluiten

Heeft u uw eetkamer aangepakt en hangt de lamp nu niet meer precies boven de tafel? Of heeft u een nieuwe plafondlamp voor boven de zithoek gekocht die u niet aangesloten krijgt? Het installeren van lampen kan een lastig klusje zijn. Vakkundige elektriciens voeren het karwei veilig uit en plaatsen ook direct een dimknop zodat zelf de lichtsterkte van uw nieuwe lampen aanpast.

Houd rekening met een gemiddelde prijs tussen €3,50 en €12,50, exclusief uurloon.

Kosten kleine elektriciteitswerken

Wilt u een elektrotechnicus inschakelen voor het plaatsen van een inbouwstopcontact bij een renovatie? Of wilt u voor uw eigen veiligheid een intercom met camera bij uw voordeur laten plaatsen door elektriciens? Dat wilt u vast graag weten wat de kostprijzen zijn. Het is lastig om exacte prijzen te geven, omdat deze van veel factoren afhankelijk zijn. Daarom vindt u in onderstaande prijstabel gemiddelde prijzen.

Benieuwd naar de kosten van een deurbel?

U ziet in de tabel dat de kostprijs van een nieuwe deurbel tussen €15,- en €65,- ligt, exclusief een uurtarief voor het installeren. Wilt u liever een intercom met camera? De kostprijs van dit systeem is €150,- tot €250,-, exclusief uurloon. Een elektrieker hanteert een uurtarief van gemiddeld €45,- tot €60,-.

Wat kosten kleine elektriciteitswerken 2024?

Kleine elektriciteitswerken Gemiddelde kostprijs*
Stopcontact
Plaatsen van een inbouwstopcontact €70,- tot €125,-
Vervangen van een stopcontact €30,- tot €50,-
Stopcontact in meterkast plaatsen €50,- tot €65,-
Deurbel
Draadloze of bedrade deurbel €15,- tot €65,-
Intercom zonder camera €25,- tot €75,-
Intercom met camera €150,- tot €250,-
Installatiekosten per uur €45,- tot €60,-
Lamp plaatsen
Dimknop €5,- tot €12,-
Aan-uit knop €3,50 tot €12,50
Uurtarief elektrieker €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. Voor exacte prijzen vraagt u via het offerteformulier kosteloos offertes aan.

domotica aansluiten door elektrieker

Beveiliging en automatisatie

Met domotica wordt de elektronische automatisatie van binnen- en buitenverlichting, toegangscontrole maar ook bijvoorbeeld automatische garagepoorten. Met domotica draagt u dus niet alleen bij aan uw wooncomfort maar ook aan de beveiliging van uw woning. U programmeert bijvoorbeeld de verlichting in uw woning met een app op uw mobiele telefoon. Lees hieronder meer over domotica en beveiliging.


Domotica aansluiten

Met domotica bedoelt men de huishoudelijke elektronica. Met domotica vergroot u uw wooncomfort in Evergem. Naast het comfort vergroot u tevens de energiezuinigheid, de communicatie en de veiligheid in en rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het programmeren van uw verlichting of het automatisch sluiten van uw rolluiken. Een paniekschakelaar of de integratie met uw smartphone is tevens mogelijk.

Vroeger was domotica een luxe product, maar tegenwoordig is het erg betaalbaar.

De elektricien helpt u graag bij het leggen of installeren van de elektronica. Vraag via het offerteformulier op om meer informatie of ontvang tot maximaal 6 offertes van elektriekers in de buurt.Elektricien nodig voor beveiliging of automatisatie?

Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangenKosten domotica

Vroeger was domotica een luxeproduct vanwege de hoge prijs, maar tegenwoordig is het erg betaalbaar. Met uw smartphone is de besturing ook eenvoudig geworden, en stuurt u zelfs uw lampen aan terwijl u niet thuis bent.

Wat kost een elektriciteitsinstallatie met domotica?

In de volgende prijstabel ziet u dat de gemiddelde kostprijs €3.850,- is voor een complete installatie met domotica. Daarnaast heeft u keuze uit extra opties, zoals het koppelen van de verwarming. Dan stelt u voor een meerprijs van €900,- bijvoorbeeld in dat de verwarming automatisch uit gaat als u het huis verlaag. Wilt u ook een alarm integreren? Dat kost gemiddeld €1.500,-.

Domotica aansluiten kosten 2024

Soort systeem Gemiddelde prijs* Waar zijn de kosten uit opgebouwd?
Elektrische installatie met domotica €3.850,- Geautomatiseerde elektrische installatie met stopcontacten, tv-distributiepunten en datastopcontacten en extra’s in de zekeringkast.
Extra opties
Verwarming koppelen + €900,- Verwarming gekoppeld aan domotica systeem.
Alarm integreren + €1.500,- Alarm geïntegreerd.
Audio + €2.000,- Audio installatie gekoppeld aan domotica systeem.

*Let op: dit is een gemiddelde prijs. Er wordt uitgegaan van een standaard woning met drie slaapkamers of in domoticatermen: een huis met 10 zones en 14 lichtkringen. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan.

Parlofonie en videofonie

Nog een dienst die de elektriciens uit ons netwerk aanbieden is het leggen, plaatsen en aansluiten van videofonie en parlofonie. De parlofoon maakt het mogelijk om met de aanbellende bezoekers te spreken en u kunt tevens het elektrische slot van de deur op afstand openen. De nieuwe variant is de videofoon. Hiermee is de aanbellende persoon tevens zichtbaar.

Er kunnen meerdere camera’s op het systeem worden aangesloten door de elektrieker. Bij de nieuwste toestellen is het tevens mogelijk om de beelden op te slaan. Wilt u de videofonie of parlofonie laten vernieuwen of plaatsen? Neem dan contact op met een elektricien uit Evergem.

Tuinbeveiliging met een tuinpoort

Vergeet u wel eens de tuinafsluiting dicht te doen? Vooral ’s avonds laat ontbreekt vaak de moed om nog naar buiten te gaan om de tuinafsluiting alsnog te sluiten. Met een geautomatiseerde tuinpoort opent en sluit u de poort gemakkelijk, ook vanuit huis.

Moet u ’s ochtends altijd zelf het hek opendoen voordat u vertrekt?

Met een handzender, maar ook met een app op uw smartphone of tablet opent en sluit u de poort met één druk op de knop. Combineer voor extra gemak de automatische toegangspoort met parlofoon of videofoon, zodat u weet wie er bij uw poort aanbelt.

Alarmsystemen en camerabewaking

Domotica kent eindeloze mogelijkheden voor het beveiligen van uw woningen. Steeds meer mensen in Evergem kiezen voor een alarmsysteem voor hun eigen gemoedsrust. Een alarmsysteem werkt met detectoren, zoals een bewakingscamera of warmtesensor. Vergeet niet dat u bewakingscamera’s moet aangeven bij de overheid.

Wat gebeurt er bij gevaar?

Bij gevaar gaat een alarm af of krijgt u een melding op uw telefoon. U kunt er ook voor kiezen dat een externe centrale automatisch wordt ingeschakeld, of dat alle deuren automatisch worden afgesloten bij een alarm.

Keuring

Heeft u een woning in Evergem gekocht met een afgekeurde installatie? Dan moet u binnen 18 maanden een keuring laten uitvoeren. Ook als u uw woning wilt verkopen en deze voor 1 oktober 1981 gebouwd is, is een keuring verplicht. Eén op de drie branden in België ontstaat door elektronische mankementen. De keuring is belangrijk om de veiligheid van uw installatie te waarborgen.


Hoe werkt een keuring van de elektrische installatie?


Elektriciteitskeuring

Is uw elektriciteitsinstallatie toe aan een keuring? Een goede voorbereiding is belangrijk om een negatieve keuring te voorkomen. Laat uw woning daarom toekomstklaar maken, door bijvoorbeeld een extra groep, differentieelschakelaar, of aardlekschakelaar te plaatsen. Laat de voorbereiding altijd door een erkende onderhoudselektricien uit Evergem uitvoeren. Dan beschikt u altijd over de benodigde documenten tijdens de keuring: een ééndraadsschema, een situatieschema en de EAN-code. De kostprijs van een elektriciteitskeurig ligt tussen €125,- en €175,- en hij is 25 jaar geldig.

Wilt u meer informatie?

Op vlaanderen.be leest u precies wanneer een elektriciteitskeuring verplicht is. Op belgium.be vindt u meer informatie over controles van elektriciteitsinstallaties en de voorwaarden waaraan deze moeten voldoen.

Keuring elektriciteit 2024

Keuring Gemiddelde kosten*
Elektrische installatie €125,- tot €175,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw. Voor exacte prijzen van een keuring, vraagt u gratis offertes aan via het offerteformulier.

Dringend een elektrieker in Evergem nodig?

Heeft u last van een stroomstoring? Of is er sprake van kortsluiting, maar weet u niet wat de oorzaak is? Dat is erg vervelend! U heeft dan een met spoed een elektrieker nodig om het probleem voor u op te lossen. Vul uw gegevens dan direct in op het offerteformulier in en geef duidelijk aan dat het om een spoedgeval gaat. Wij zorgen er dan voor dat één van de elektriciens uit Evergem snel contact met u opneemt. U wordt gegarandeerd snel geholpen door ervaren elektriciens, zodat u geen last meer heeft van de kortsluiting of stroomuitval.

elektriciens Evergem

Elektriciens in de buurt?

Met de offerteservice vindt u eenvoudig een elektricien bij u uit de buurt. Door een elektrieker in de buurt te kiezen, bespaart u op de voorrijkosten. Vul uw gegevens in op het offerteformulier en u ontvangt snel meerdere prijsindicaties van elektriciens uit Evergem of in de buurt.

Heeft u een elektricien en wilt u meer informatie over hoe u voordelig en eenvoudig een elektricien vindt? Lees dan meer informatie op de pagina elektricien gezocht.

Vergelijk gratis de prijsopgaven op basis van kostprijs en aanbod en vind zo gemakkelijk een betaalbare elektricien! De offerteservice is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet zeker dat u niet te veel betaalt voor algemene en kleine elektriciteitswerken!

Recent aangevraagde offertes

Vervangen van een zekeringkast in Sint-Niklaas
Elektriciteit vernieuwen in Aalst
Elektriciteit leggen in Beveren
Aardingspen plaatsen in Dendermonde
Meterkast aansluiten in Lokeren
Tuinverlichting laten aanleggen in Ninove
Databekabeling plaatsen in Evergem
Overspanningsbeveiliging plaatsen in Geraardsbergen
Stopcontact aansluiten in Oudenaarde
Domotica aansluiten in Deinze

Elektriciens Evergem? Gratis offertes vergelijken!

Heeft een elektricien nodig voor een elektriciteitskeuring van uw woning in Evergem? Wilt u graag het fgemak van geautomatiseerde lampen thuis? Professionele elektriciens leggen niet alleen alle systemen vakkundig aan, ze voorzien u ook graag van informatie en advies.

Vergelijk snel en eenvoudig elektriciens uit Evergem of in de buurt door gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Wilt u nieuwe elektriciteit laten leggen tegen een voordelig uurtarief? Of alles gereed maken voor de keuring? Elektriciens uit Evergem voeren kleine en grote elektriciteitswerken graag voor u uit!Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!

Klanten over onze dienstverlening

Op basis van 329 beoordelingen


  • Kwaliteit van de offertes90%

  • Prijzen92%

  • Snelheid83%

  • Algemene beoordeling88%
Gratis offertes vergelijken